Verkkosivuja juuri sinun tarpeisiisi

Luo yrityksesi ja brändisi näköisiä ammattimaisia verkkosivuja Liana®Cloud Websites -ratkaisulla. Kustomoitavat sivustomoduulit ja monipuolinen julkaisualusta takaavat parhaan ratkaisun juuri sinulle.

Varaa 15 minuutin demo

Hallitse ja julkaise sisältöä helposti

Lianan ratkaisu verkkosivujen julkaisuun
  • Koodausosaamista ei tarvita: CMS-työkalumme (content management system) mahdollistaa sivujen päivittämisen ja ylläpidon ilman koodausosaamista. Muokkaaminen onnistuu niin pöytäkoneella kuin mobiilissakin.
  • Monipuolista sisältöä: Julkaisujärjestelmämme mahdollistaa monenlaisen sisällön, kuten blogien, videoiden ja vuosikertomusten julkaisemisen. Sisältösi optimoidaan eri laitteille automaattisesti.
  • Julkaise monikanavaisesti: Julkaise digitaalinen sisältösi vaivattomasti ja nopeasti yhtä aikaa useammassa kanavassa: verkkosivuilla, mobiiliapplikaatiossa ja sosiaalisen median kanavissa.

Luo nopeasti latautuvat verkkosivut

Verkkosivukävijät odottavat sivustoilta nopeaa latautumisaikaa kaikilla laitteillaan. Myös hakukoneet pisteyttävät sivustoja latautumisajan perusteella. Optimoimme palvelinten suorituskyvyn ja varmistamme, että verkkosivut suoriutuvat kävijäpiikeistä ongelmitta.

Kehitä verkkosivujasi analytiikan avulla

Tuemme saumattomasti markkinoiden parhaita analysointityökaluja, esimerkiksi Google Analyticsia. Näet yhdellä silmäyksellä sivuston tärkeimmät analytiikkatiedot, kuten parhaat ja kehitystä kaipaavat sivut, vierailut ja kävijät sekä sivustolla vietetyn ajan. Näin verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen onnistuu datan perusteella.

Luo laskeutumissivu kampanjallesi

Luo kampanjaasi varten tietylle kohderyhmälle kohdistettu laskeutumissivu, jota voit käyttää esimerkiksi digitaalisen materiaalin jakamiseen tai liidien generointiin. Varusta laskeutumissivu upotettavalla lomakkeella, jolla keräät sivuvierailijoiden yhteystietoja ja palautetta.

Kaksi ihmistä käyttämässä älypuhelinta

Käyttäjäystävällinen CMS-työkalu

  • Sinulle räätälöity alusta: Julkaisujärjestelmän moduulit muokataan sinun tarpeidesi mukaan ja sivuston muokkaus onnistuu niin pöytäkoneella kuin mobiilissakin.
  • Tarkastele sisältöä ennen julkaisua: Voit muokata verkkosivujasi reaalinäkymää muistuttavassa muokkaustilassa, jossa näet, miltä sisältösi tulevat näyttämään julkaisun jälkeen.
  • Hallitse muokkausoikeuksia: Voit jakaa oikeuksia eri käyttäjäryhmille helposti ylläpitonäkymästä. Tarjoamme mahdollisuuden myös suojattuihin tiedostoihin.

Markkinointitoimenpiteillämme olemme ohjanneet liikennettä kampanjasivulle, ja sen kautta uusia asiakkaita on saatu noin 800–900 vuodessa.

Kaisu Maijala
Kumppanuuskoordinaattori, Suomen Punaisen Ristin Veripalvelu

Varaa 15 minuutin demo

Receiver email
Lianaan luottaa yli 3 500 yritystä ja yhteisöä ympäri maailman