Ratkaisu tehokkaaseen tiedotejakeluun ja mediaseurantaan

Liana®Cloud PR & Media -viestintäkokonaisuudessa yhdistyvät monikanavainen tiedotejakelu, media- ja someseuranta, media-analytiikka sekä oppiva tekoäly. Sen avulla toteutat, mittaat ja kehität viestintääsi – tehokkaasti ja vaivattomasti.

Pyydä ilmainen demo
Lianaan luottaa yli 3 500 yritystä ja yhteisöä ympäri maailman  
Lianan ratkaisu tiedotejakeluun

Tehokasta tiedotejakelua

  • Monikanavainen jakelu: Jaa lehdistötiedotteesi yhdellä kertaa toimittajille, toimituksille, mielipidevaikuttajille, omaan uutishuoneeseesi sekä sosiaalisen median kanaviin.
  • Laaja ja ajantasainen mediakanta: Tuhansien kontaktien mediakanta, jota oma informaatikkotiimimme pitää ajan tasalla.
  • Tavoita oikeat kohderyhmät: Tavoita haluamasi journalistit, toimitukset ja vaikuttajat. Hae esimerkiksi maan, maakunnan, toimialan tai kielen mukaan. 
  • Tietoturva: Luotettavat, hyvämaineiset serverit ja GDPR-tietosuoja-asetuksen mukaiset järjestelmät.
     
PR äänensävyanalyysi

Seuraa mediaa tekoälyn avulla

  • Seuraa medianäkyvyyttä: Seuraa tekoälyn ja valitsemiesi avainsanojen avulla, mitä eri medioissa, blogeissa ja keskustelufoorumeissa tapahtuu ja paljonko saatte medianäkyvyyttä.
  • Analysoi äänensävyä: Seuraa, millä äänensävyllä uutisissa kirjoitetaan teistä sekä aihealueista ja teemoista, joista olet kiinnostunut. Seuraa reaaliajassa julkisuuskuvasi kehittymistä.
  • Seuraa kilpailijoita: Selvitä, mitä kilpailijoista ja toimialastasi kirjoitetaan mediassa.

Katso videolta, miksi Kolmen Kaverin Jäätelö luottaa Lianan ratkaisuun

Kolmen Kaverin Jäätelön missiona on tehdä parempaa jäätelöä aidoista raaka-aineista ilman keinotekoisia lisä-, väri- tai makuaineita tai turhaa ilmaa.Tarinansa kertomiseen 3 Kaveria tarvitsi luotettavan alustan tiedotteiden jakelulle. Työkaluksi valikoitui Liana®Cloud PR & Media -ratkaisun tiedotejakelupalvelu, joka vakuutti sekä helppokäyttöisyydellään että Lianan yhteyshenkilön aktiivisuuden kautta.

Katso videolta, millaisia tuloksia Kolmen Kaverin Jäätelö saavutti Lianan tiedotejakelupalvelun avulla.

Pyydä ilmainen demo

Receiver email