Ratkaisu tehokkaaseen tiedotejakeluun ja mediaseurantaan

Liana®Cloud PR & Media -viestintäkokonaisuudessa yhdistyvät monikanavainen tiedotejakelu, mediaseuranta, sosiaalisen median seuranta, media-analytiikka sekä oppiva tekoäly. Sen avulla toteutat, mittaat ja kehität yritysviestintääsi – tehokkaasti ja vaivattomasti.

Varaa 15 minuutin demo

Tehokasta tiedotejakelua

Lianan ratkaisu tiedotejakeluun
  • Monikanavainen jakelu: Jaa lehdistötiedote yhdellä kertaa toimittajille, toimituksille, mielipidevaikuttajille, omaan uutishuoneeseesi sekä sosiaalisen median kanaviin. Loistava kanava jakaa myös pörssitiedotteet.
  • Laaja ja ajantasainen mediakanta: Tuhansien kontaktien mediakanta, jota oma informaatikkotiimimme pitää ajan tasalla.
  • Tavoita oikeat kohderyhmät: Tavoita haluamasi journalistit, toimitukset ja vaikuttajat. Hae esimerkiksi maan, maakunnan, toimialan tai kielen mukaan. 
  • Tietoturva: Luotettavat, hyvämaineiset serverit ja GDPR-tietosuoja-asetuksen mukaiset järjestelmät.
  • Räätälöity uutishuone: Verkkosivuille upotettu uutishuone kokoaa avainsisältösi selkeäksi kokonaisuudeksi toimittajia, asiakkaita ja muita sidosryhmiä varten.

Mediaseurantaa tekoälyn avulla

PR äänensävyanalyysi
  • Seuraa medianäkyvyyttä: Seuraa tekoälyn ja valitsemiesi avainsanojen avulla, mitä eri medioissa, blogeissa ja keskustelufoorumeissa tapahtuu ja paljonko saatte medianäkyvyyttä.
  • Someseuranta: Mediaseurantatyökalu hallitsee tehokkaasti myös sosiaalisen median seurannan. Seuraa somemainintoja ja näkyvyyttäsi eri alustoilla.
  • Analysoi äänensävyä: Seuraa, millä äänensävyllä uutisissa kirjoitetaan teistä sekä aihealueista ja teemoista, joista olet kiinnostunut. Seuraa reaaliajassa julkisuuskuvasi kehittymistä ja hoida yrityksen maineenhallintaa vaivattomasti.
  • Seuraa kilpailijoita: Selvitä, mitä kilpailijoista ja toimialastasi kirjoitetaan mediassa.

Kolmen Kaverin Jäätelö lähettää lehdistötiedotteet Lianan ratkaisulla

Kolmen Kaverin Jäätelön missiona on tehdä parempaa jäätelöä aidoista raaka-aineista ilman keinotekoisia lisä-, väri- tai makuaineita tai turhaa ilmaa. Tarinansa kertomiseen 3 Kaveria tarvitsi luotettavan alustan tiedotteiden jakelulle. Työkaluksi valikoitui Liana®Cloud PR & Media -ratkaisun tiedotejakelupalvelu, joka vakuutti sekä helppokäyttöisyydellään että Lianan yhteyshenkilön aktiivisuuden kautta.

Katso videolta, millaisia tuloksia Kolmen Kaverin Jäätelö saavutti Lianan tiedotetyökalun avulla.

Varaa 15 minuutin demo

Receiver email
Lianaan luottaa yli 3 500 yritystä ja yhteisöä ympäri maailman