Ratkaisu tehokkaaseen tiedotejakeluun ja mediaseurantaan

Liana®Cloud PR & Media -viestintäkokonaisuudessa yhdistyvät monikanavainen tiedotejakelu, media- ja someseuranta, media-analytiikka sekä oppiva tekoäly. Sen avulla toteutat, mittaat ja kehität yritysviestintääsi – tehokkaasti ja vaivattomasti.

Varaa 15 minuutin demo
Lianaan luottaa yli 3 500 yritystä ja yhteisöä ympäri maailman  

Tehokasta tiedotejakelua

Lianan ratkaisu tiedotejakeluun
  • Monikanavainen jakelu: Jaa lehdistötiedote yhdellä kertaa toimittajille, toimituksille, mielipidevaikuttajille, omaan uutishuoneeseesi sekä sosiaalisen median kanaviin. Loistava kanava jakaa myös pörssitiedotteet.
  • Laaja ja ajantasainen mediakanta: Tuhansien kontaktien mediakanta, jota oma informaatikkotiimimme pitää ajan tasalla.
  • Tavoita oikeat kohderyhmät: Tavoita haluamasi journalistit, toimitukset ja vaikuttajat. Hae esimerkiksi maan, maakunnan, toimialan tai kielen mukaan. 
  • Tietoturva: Luotettavat, hyvämaineiset serverit ja GDPR-tietosuoja-asetuksen mukaiset järjestelmät.
  • Räätälöity uutishuone: Verkkosivuille upotettu uutishuone kokoaa avainsisältösi selkeäksi kokonaisuudeksi toimittajia, asiakkaita ja muita sidosryhmiä varten.

Seuraa mediaa tekoälyn avulla

PR äänensävyanalyysi
  • Seuraa medianäkyvyyttä: Seuraa tekoälyn ja valitsemiesi avainsanojen avulla, mitä eri medioissa, blogeissa ja keskustelufoorumeissa tapahtuu ja paljonko saatte medianäkyvyyttä.
  • Someseuranta: Mediaseurantatyökalu kattaa laajasti myös sosiaalisen median palvelut. Seuraa somemainintoja ja näkyvyyttäsi eri alustoilla.
  • Analysoi äänensävyä: Seuraa, millä äänensävyllä uutisissa kirjoitetaan teistä sekä aihealueista ja teemoista, joista olet kiinnostunut. Seuraa reaaliajassa julkisuuskuvasi kehittymistä ja hoida yrityksen maineenhallintaa vaivattomasti.
  • Seuraa kilpailijoita: Selvitä, mitä kilpailijoista ja toimialastasi kirjoitetaan mediassa.

Kolmen Kaverin Jäätelö lähettää lehdistötiedotteet Lianan ratkaisulla

Kolmen Kaverin Jäätelön missiona on tehdä parempaa jäätelöä aidoista raaka-aineista ilman keinotekoisia lisä-, väri- tai makuaineita tai turhaa ilmaa. Tarinansa kertomiseen 3 Kaveria tarvitsi luotettavan alustan tiedotteiden jakelulle. Työkaluksi valikoitui Liana®Cloud PR & Media -ratkaisun tiedotejakelupalvelu, joka vakuutti sekä helppokäyttöisyydellään että Lianan yhteyshenkilön aktiivisuuden kautta.

Katso videolta, millaisia tuloksia Kolmen Kaverin Jäätelö saavutti Lianan tiedotetyökalun avulla.

Varaa 15 minuutin demo

Receiver email