Ratkaisu tehokkaaseen tiedotejakeluun ja mediaseurantaan

Liana®Cloud PR & Media -viestintäkokonaisuudessa yhdistyvät monikanavainen tiedotejakelu, mediaseuranta, sosiaalisen median seuranta, media-analytiikka sekä oppiva tekoäly. Sen avulla toteutat, mittaat ja kehität yritysviestintääsi – tehokkaasti ja vaivattomasti.

Tehokas ja tuloksellinen mediatiedotteiden lähettäminen

Lianan ratkaisu mediatiedotejakeluun
  • Monikanavainen mediatiedotejakelu: Mediatiedotteen lähettäminen helposti yhdellä kertaa toimittajille, toimituksille, mielipidevaikuttajille, omaan uutishuoneeseesi sekä sosiaalisen median kanaviin. Loistava kanava jakaa myös pörssitiedotteet.
  • Laaja ja ajantasainen mediakanta: Tuhansien kontaktien mediakanta, jota oma informaatikkotiimimme pitää ajan tasalla.
  • Tavoita oikeat kohderyhmät: Tavoita tiedotteilla haluamasi journalistit, toimitukset ja vaikuttajat. Hae esimerkiksi maan, maakunnan, toimialan tai kielen mukaan. 
  • Tietoturva: Luotettavat, hyvämaineiset serverit ja GDPR-tietosuoja-asetuksen mukaiset järjestelmät.
  • Räätälöity uutishuone: Verkkosivuille upotettu uutishuone kokoaa avainsisältösi selkeäksi kokonaisuudeksi toimittajia, asiakkaita ja muita sidosryhmiä varten.

Mediaseurantaa tekoälyn avulla

PR äänensävyanalyysi
  • Seuraa medianäkyvyyttä: Seuraa tekoälyn ja valitsemiesi avainsanojen avulla, mitä eri medioissa, blogeissa ja keskustelufoorumeissa tapahtuu ja paljonko saatte medianäkyvyyttä.
  • Someseuranta: Mediaseurantatyökalu hallitsee tehokkaasti myös sosiaalisen median seurannan. Seuraa somemainintoja ja näkyvyyttäsi eri alustoilla.
  • Analysoi äänensävyä: Seuraa, millä äänensävyllä uutisissa kirjoitetaan teistä sekä aihealueista ja teemoista, joista olet kiinnostunut. Seuraa reaaliajassa julkisuuskuvasi kehittymistä ja hoida yrityksen maineenhallintaa vaivattomasti.
  • Seuraa kilpailijoita: Selvitä, mitä kilpailijoista ja toimialastasi kirjoitetaan mediassa.
Lianaan luottaa yli 3 500 yritystä ja yhteisöä ympäri maailman  

Mediatiedotteiden siivittämänä miljoonarahoitukseen

Sangen päätti käyttää joukkorahoituksen vetoapuna ammattimaista mediatiedotepalvelua. Mediatiedotteen lähettäminen nähtiin helppona ja kustannustehokkaana tapana saavuttaa näkyvyyttä ja potentiaalisia rahoittajia. Kumppaniksi valikoitui Liana Technologies, jonka Liana®Cloud PR & Media -ratkaisun tiedotejakelupalvelun avulla mediatiedotteet saatiin kohdennettua tarkasti aiheesta kiinnostuneille journalisteille ja toimitettua luotettavasti perille.

Varaa tapaaminen Lianan asiantuntijan kanssa