Tehosta liiketoimintaasi verkkokaupan avulla

Kotimainen Liana®Cloud Commerce -verkkokauppa-alustamme on täysin automatisoitu ja skaalautuva ratkaisu niin suurten kuin pienten tuotevalikoimien vaivattomaan hallintaan. 

Verkkokauppa-alusta, joka täyttää tarpeesi

Lianan verkkokauppa-alusta
  • Räätälöitävä verkkokauppa yrityksille: Verkkokauppa-alusta, joka sopii täydellisesti B2C-kauppaa tekeville yrityksille, mutta soveltuu hyvin myös B2B-kauppiaiden käyttöön.
  • Asiakasuskollisuuteen panostettu: Asiakaskohtaiset hinnat, brutto- ja nettohinnat, aiemmin kootut ostoslistat sekä mahdollisuus käyttää aiempia tilauksia uusien pohjana.
  • Helppokäyttöisyys: Helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta, ohjelmointitaitoa ei tarvita.
  • Laajenna verkkokauppasi kansainvälisille markkinoille: Useita kieliversioita, käytettävän valuutan valinta ja maakohtaiset toimitus- ja maksutavat.

Tavoita uusia asiakkaita

Ehdoton enemmistö ihmisistä hakee nykyään tietonsa tuotteista ja palveluista verkosta. Auttaaksemme asiakkaitamme olemaan kilpailukykyisiä ja saavuttamaan hyvän aseman hakutuloksissa, verkkokauppa-alustamme on ladattu täyteen SEO-ominaisuuksia ja optimointia helpottavia tekijöitä. 

Huomioi mobiilikäyttäjät

Menestyvä, käytettävyydeltään hyvä verkkokauppa vaatii mobiiliystävällisen alustan luodakseen positiivisen käyttäjäkokemuksen – laitteesta riippumatta. Verkkokaupparatkaisumme skaalautuu mobiilikäytön mukaan ja parantaa käyttökokemusta. 

Tehosta ostoprosessia

B2B-tilausjärjestelmämme on suunniteltu tekemään ostoprosessista niin helppo ja nopea kuin mahdollista. Tukkuhinnat ja minimitilaukset houkuttelevat ostamaan enemmän. Yhden sivun ostoskori ja nopeat ostokset valmiilta listoilta tehostavat ja nopeuttavat ostoprosessia. 

Lisätehoa integraatioista

Verkkokauppa-alustassamme on jo suuri määrä integraatioita erilaisiin markkinointi-, maksutapa- ja logistiikkajärjestelmiin ja pätevä kehitystiimimme on aina valmiina lisäämään uusia integraatioita. Käytössänne olevan ERP-järjestelmän saa saumattomasti integroitua verkkokauppaanne Flashnoden tai Lianan REST API:n kautta.

"Vaatimuksemme oli, että verkkokaupassa pitää olla tietyt ominaisuudet ja että kaupan pitää näyttää tietynlaiselta. Lianan verkkokauppa-alustassa nämä kriteerit täyttyvät, ja uusia ominaisuuksia saa aina tarvittaessa nopeasti käyttöön."

Tiina Skinnari
Omistaja, Disturb.fi
Lianaan luottaa yli 3 500 yritystä ja yhteisöä ympäri maailman  

Jätä yhteydenottopyyntö