Verkkovuosikertomus

Me Lianalla toteutamme yrityksellesi tyylikkään verkkovuosikertomuksen, joka mahdollistaa monipuolisen sisällön ja vuorovaikutteisuuden. Dynaaminen ja huoliteltu verkkovuosikertomus tuo vuoden tärkeimmän julkaisun sidosryhmiesi ulottuville.

Kysy lisää
Miksi viedä vuosikertomus verkkoon?

Sisällön monipuolinen esittäminen. Verkkovuosikertomuksessa informaatio voidaan esittää lukuisten eri tehokeinojen avulla hyödyntäen esimerkiksi animaatiota ja videota.

Dynaamisuus. Verkkovuosikertomus mahdollistaa dynaamisen toteutuksen: esimerkiksi sivun latautuessa muodostuva graafinen kuvaaja tai lukijan tekemien rajauksien perusteella näkyvät luvut, kuvaajat ja tiedot.

Analytiikka. Digitaalinen kanava jättää jäljen vuosikertomuksen selaajista, toisin kuin perinteisissä kanavissa. Yritys pääsee näkemään, kuinka paljon kertomusta luetaan sekä analysoimaan lukijakuntaansa.

Hymyilevä mies käyttämässä tietokonetta

Verkkovuosikertomukselle joutuisa toteutus

Verkkovuosikertomuksen avulla kerrot yrityksesi vuodesta kuvien, videoiden, numeroiden ja tekstien avulla. Voit esitellä yritystäsi luovalla, lukijaa kiinnostavalla tavalla. Verkkovuosikertomus on moderni tapa hoitaa suuren yrityksen viestintää. Säästät aikaa ja rahaa sekä paino- että jakelukuluissa.

Verkkovuosikertomus Business:

 • Nopeasti käyttöönotettava ulkoasu valmiiden teemojen ansiosta

 • Tilinpäätös-osio

 • Dedikoitu projektipäällikkö, RSS-syötteet ja evästedialogi

 • 99 €/kk + 5900 € kertamaksu (toistaiseksi voimassaoleva sopimus)

Tarpeidesi mukaan räätälöity verkkovuosikertomus

Voimme toteuttaa verkkovuosikertomuksen myös täysin räätälöidysti. Tällöin Design-tiimimme toteuttaa sivuston ilmeen juuri teidän toiveidenne mukaisesti ja huomioi käyttötarpeet, jotka ovat teille keskeisimpiä.

Räätälöidyssä paketissa on käytettävissä kaikki modernin verkkovuosikertomuksen perusominaisuudet ja se mahdollistaa myös sivuston laajentamisen muilla lisätoiminnoilla.

Verkkovuosikertomus Enterprise:

 • Mahdollisuus ulkoasun täydelliseen räätälöintiin

 • Dynaamiset graafit (2 graafia)

 • PDF-tiedoston luominen sivuston sisällöstä

 • Mediapankki

 • 249 €/kk + alkaen 19 900 € kertamaksu

Kokenut kotimainen kumppani

Me Lianalla olemme toteuttaneet verkkosivustoratkaisuita asiakkaillemme jo vuodesta 2005 alkaen. Vuosien varrella olemme toteuttaneet useita kymmeniä verkkovuosikertomuksia, viimeisimpiin kuuluu mm. Tecnotreen upeasti toteutettu verkkovuosikertomus.

Asiakkaidemme apuna ovat oma nimetty yhteyshenkilö sekä tukipalvelumme, jonka erityisvahvuuksia on nopea vastausaika ja ystävällinen suomenkielinen palvelu. Lianan kaikki ratkaisut ovat täysin EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisia.

Miksi Liana?

 • Yli 15 vuoden kokemus verkkosivustojen toteuttamisesta

 • Asiakas saa oman nimetyn yhteyshenkilön, jolla vahva kokemus verkkovuosikertomusprojekteista

 • Yhteistyötä kanssamme voi laajentaa helposti esim. uutiskirjeisiin, tiedottamiseen tai mediaseurantaan

 

Varaa tapaaminen Lianan asiantuntijan kanssa

Voit varata 45 minuutin online-tapaamisen allaolevasta kalenterista keskustellaksesi kuntasivuston uudistamisesta Lianan asiantuntijan kanssa. Valittuasi sinulle sopivan päivän ja ajan voit täyttää lomakkeeseen yhteystietosi sekä mahdollisia lisätietoja tapaamista varten.

Voit laittaa meille viestiä myös yhteydenottolomakkeemme kautta.