Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Tunsin heti lämpimän ilmapiirin, kuin osana perhettä"

Nimi: Ilya Sokolov
Toimipaikka: München
Titteli: Sales Manager
Koulutus: Bachelor of Business Administration

Aloitin seikkailuni Lianalla vuonna 2016, noin vuosi siitä, kun olin saanut liiketalouden tutkinnon Münchenissä. Nyt voin sanoa, että tuo heinäkuisena iltapäivänä tehty päätös on ollut elämää mullistava ja yksi parhaimmista, jonka olen tehnyt. Miksikö?

Se iski minuun välittömästi, kun olin liittynyt joukkoon. Matkustimme ison profiilin tapahtumaan mahtavan porukan kanssa, jossa oli ihmisiä yrityksen eri osastoilta. Tunsin heti lämpimän ilmapiirin, kuin osana perhettä. Ihmisistä välittyi todellisen yhteistyön ja tukemisen mentaliteetti, hauskuutta unohtamatta. Suurin osa näistä ihmisistä työskentelee edelleen Lianalla.

Seurasi paljon reissuja ja myös paljon menestystä. Sekä suuri kasa haasteita. On tunnettu fakta, että on vaikea myydä tuotetta, jota ei rakasta. Minun ei tarvinnut kantaa huolta tästä, sillä olen täysin vakuuttunut, että voin tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhainta mahdollista ratkaisua. Erinomaisen tarjooman, perheenkaltaisen työyhteisön ja hyvän ajoituksen avulla olen pystynyt huippumyynteihin Lianalla kolmessa paikassa vuosien varrella – Hampurissa, Dubaissa ja nyt Münchenissä.

Noin vuosi sitten tein pienen mutkan jättiyrityksen riveihin. Halusin nähdä, miten asiat hoidetaan isossa yrityksessä, joka toimii täysin globaalisti. Tämä mutka oli yksi tärkeimmistä askelista, joka minun oli otettava. On hankala liioitella, kuinka tärkeää ja motivoivaa on joustavuus sekä todellinen itsenäisyys myyntisyklin ajan, ja samalla kaikkien täysi tuki – myös ylimmän johdon ja perustajan taholta. Juuri tästä olen nauttinut ja nautin Lianalla. Jättiyrityksen toiminta oli kaukana tästä.

Neljä vuotta sen jälkeen, kun tulin Lianalle ensimmäistä kertaa, olen nyt palannut yritykseen. Minulla on tärkeä tehtävä koota menestyvä myyntitiimi Saksan markkinoille ja auttaa markkinoijia selviämään käsillä olevista hankalista ajoista. Liana on käynyt läpi mahtavia muutoksia, kasvanut ja kehittynyt entistä paremmaksi voidakseen levittää huippuluokan pilvipalveluita kaukaa pohjoisesta. Niin kylmä lähtökohdiltaan, mutta niin lämmin.

Jaa