Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Rento ilmapiiri ei rajoitu vain toimistolle"

Nimi: Ilya Savkin
Toimipiste: Oulu
Titteli: Junior Front-end Developer
Koulutus: Bachelor of Engineering, Information Technology

Olen Ilya Savkin ja työskentelen front-end -kehittäjänä Global Projects -tiimissä Lianan pääkonttorilla Oulussa. Olen alunperin Pietarista, mutta muutin Suomeen vuoden 2015 syksyllä opiskelemaan ammattikorkeakoulussa. Liana tuli kuvioihin, kun kuulin yrityksestä ystäviltäni, jotka olivat saaneet harjoittelupaikat täältä. Hain back-end -kehittäjän harjoittelupaikkaa, sain sen ja aloitin Lianalla työskentelyn toukokuussa 2017.

Lianalla pidän eniten joustavuudesta, joka näkyy kaikessa. Minulle annettiin mahdollisuus pitää taukoa harjoittelusta opiskelijavaihdon vuoksi ja ulkomailla olon jälkeen minut toivotettiin tervetulleeksi takaisin. Harjoittelun aikana ja opintojeni edetessä tajusin, että ammatillinen kiinnostukseni suuntautuu enemmän front-end -kehitykseen. Palattuani minulle annettiin mahdollisuus siirtyä front-endin pariin tiimissäni. Olen onnellinen, että Lianalla minun annetaan kehittyä haluamaani suuntaan.

Toimiston ilmapiiri on leppoisa ja välitön, mutta samalla kaikki hoitavat työnsä todella ammattimaisesti. Koska vietän työpäiväni rakentaen laskeutumissivuja, sivustoja ja uutiskirjepohjia työkaluillamme, minulle on myös tärkeää, että Lianan työkalut paranevat koko ajan jatkuvien päivitysten ja uusien ominaisuuksien myötä.

Lianan rento ilmapiiri ei rajoitu toimistolle, vaan sen voi huomata myös vapaa-ajalla. Firman bileet eivät ole paikka lyhyelle näyttäytymiselle, vaan ihmiset jäävät viihtymään ja nauttimaan työkaverien – jotka ovat myös ystäviä – seurasta.

Jaa

Lisää tarinoita