Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Uratarinoita

"Ihmiset luottavat täällä toisiinsa"

Nimi: Jeremy Barry
Toimipiste: Helsinki
Titteli: Account Director, Global Sales
Koulutus: Bachelor in Mathematics

Olen Jeremy Barry ja olen kotoisin Ranskasta. Urani Lianalla alkoi vuonna 2014 ja kuluneiden vuosien aikana olen työskennellyt sekä markkinoinnin että myynnin parissa. Aloitin kääntäjänä markkinointitiimissä, kunnes sain ylennyksen markkinointikoordinaattoriksi. Tämän jälkeen siirryin myynnin pariin, jossa etenin myyntipäälliköstä tiimin vetäjäksi ja siitä yhä asiakkuusjohtajaksi kansainväliseen myyntiin. Nyt hyödynnän karttunutta osaamistani palvellakseni kansainvälisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Nykyisessä tehtävässäni työskentelen pääasiassa eurooppalaisten yritysasiakkaiden kanssa ja varmistan, että he saavat meiltä huippuluokan palvelua. Asiakastapaamisten perusteella keskustelen johtoryhmämme kanssa siitä, kuinka tuotteitamme ja palveluitamme voisi kehittää vastaamaan mahdollisimman hyvin suurempien yritysten tarpeita. Pidän työssäni myös siitä, että pääsen matkustelemaan laajalti Euroopassa.

Lianalla ihmiset luottavat toisiinsa ja työntekijöillä on mahdollisuus kasvaa. Eniten työhöni iloa tuovatkin toiset ihmiset. Yksi hauskimmista muistoistani liittyy Lianan nyt jo perinteeksi muodostuneisiin kesäjuhliin, joita vietettiin sillä kertaa hallituksen jäsenen omassa kodissa. Jossain vaiheessa iltaa istuin olohuoneessa ja minulle tarjottiin lasi konjakkia isännän henkilökohtaisesta kokoelmasta. Se oli aika hienoa!

Jaa