Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon

Uutta Lianalta: Google Ads -integraatio

0
Jaa

Huom! Nähdäksesi videon, anna evästehallinnassa suostumus vähintään Markkinointi-kohtaan. Avaa evästehallinta.


Markkinointidatan tehokas hyödyntäminen on monesti hankalaa. Sosiaalinen media, verkkosivut, uutiskirjeet, tapahtumat… Dataa yksinkertaisesti vain kertyy koko ajan eri kanavista.

Ratkaisuksi tähän haasteeseen olemme kehittäneet Google Ads -integraation, joka auttaa sinua ottamaan monikanavaisesta markkinointidatasta kaiken hyödyn irti.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä?

1. Luo Google Ads -kampanjoita

Nyt voit luoda sekä teksti- että Display-mainoksia suoraan Lianan työkalun kautta. Voit lanseerata mainoksia esimerkiksi osana markkinoinnin automaatioketjua, jolloin mainokset kohdentuvat tarkasti haluamillesi kohderyhmille. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta sinun ei tarvitse käyttää aikaa työkalun eri ominaisuuksien opetteluun vaan voit keskittyä olennaiseen eli tehokkaan mainossisällön luomiseen.

Hakuverkosto

Tekstimainosten luominen tapahtuu työkalujemme avulla muutamassa minuutissa. Valmiit mainokset näkyvät hakutulosten ylä- tai alapuolella Google-haussa.

Display-verkosto

Voit luoda myös responsiivisia display-mainoksia, jotka näkyvät Googlen Display-verkostossa.

Haku- ja Display-verkosto

Lisäksi voit tehostaa mainoksiesi näkyvyyttä luomalla mainoskampanjoita sekä haku- että Display-verkostoihin. 

Googlen uudelleenmarkkinointikampanjat

Uudelleenmarkkinointikampanjoiden avulla voit houkutella sivustollasi vierailleet takaisin sisältöjesi pariin. Riippuen toimialastasi ja tavoitteistasi, voit hyödyntää mainontaa esimerkiksi tukeaksesi lisä- ja ristiinmyyntiä sekä tavoittaaksesi ne, jotka jättivät ostoprosessinsa kesken verkkokaupassasi.

2. Löydä uusia mainosyleisöjä

Uusien mainosyleisöjen löytäminen auttaa sinua jyvittämään markkinointibudjettiasi ja saavuttamaan paremman konversion. Google Ads -integraatiomme tarjoaa sinulla kaksi erilaista tapaa löytää mainoksillesi uusia yleisöjä: 

Rakenna uusi yleisö tyhjästä

Räätälöityjen yleisöjen lisäksi voit rakentaa mainoksillesi täysin uusia yleisöjä hyödyntämällä:

  • Oppaiden ja whitepapereidesi lataajia
  • Keräämiäsi sähköpostilistoja
  • Laskeutumissivustosi vierailijoita
  • Uutiskirjeidesi klikkaajia

Lyödä samankaltaisia yleisöjä

Hyödynnä nykyisiä kohdeyleisöjäsi etsimällä työkalujemme avulla yleisöjä, joiden piirteet ja käyttäytyminen ovat samanlaisia kuin parhailla yleisöilläsi.

3. Ota datasta kaikki hyöty irti

Kun markkinointidata on hajautuneena useaan eri kanavaan, sitä on vaikea hallita. Google Ads -integraatiomme auttaa sinua hyödyntämään eri kanavista keräämääsi dataa tehokkaiden uudelleenmarkkinontikampanjoiden luomisessa.

Voit valita käyttöliittymästämme suoraan, mille nykyiselle yleisöllesi haluat kohdistaa mainontaa. Mainontasi kohteena voi olla esimerkiksi: 

  • Uutiskirjeesi klikkaajat - kohdista heille vaikkapa videomainos, joka liittyy kirjeesi sisältöön
  • Laskeutumissivustosi vierailijat - tarjoa 50 % alennus sivulla esiteltyyn tuotteeseen tai palveluun
  • Viimeisimmän blogiartikkelisi lukijat - houkuttele heidät uudestaan sisältöjesi pariin mainostamalla heille artikkeliin liittyvää opasta.

 4. Mittaa mainontasi ROI:ta

ROI on tyypillisesti yksi tärkeimmistä markkinoinnin arvon mittareista, sillä se kertoo suoraan, kuinka paljon tuottoa mainoksesi tuovat. Google Ads -integraatiomme avulla olet askeleen edellä ROI:n mittaamisessa:

Seuraa Google-mainosten konversiota

Analytiikkatyökalujemme avulla saat nopeasti kattavan yleiskatsauksen Google Ads -raporteistasi. Voit verrata eri mainoksien suoriutumista keskenään tai tarkastella koko kampanjaa yhdellä kertaa.

Mittaa eri kanavien ROI:ta

Monikanavainen markkinointi on osa tätä päivää ja siksi on tärkeää pysyä perillä siitä, miten eri markkinointikanavat toimivat yhdessä. Työkalumme avulla voit kätevästi verrata eri kanavien, kuten sähköpostin, somen ja PPC-mainonnan, hyötysuhdetta.

Jäljitä eri kanavien aikaansaama konversio myyntiin asti

Työkalumme on helposti integroitavissa erilaisiin CRM-järjestelmiin. Tämä mahdollistaa sen, että voit mitata konkreettisesti, miten mainonta vaikuttaa myyntiinne. 

Lianan ratkaisujen avulla hallitset markkinointia ja viestintää tehokkaasti yhden käyttöliittyvän avulla. Varaa itsellesi ilmainen digikonsultaatio niin pääset näkemään, kuinka Google Ads -integraatiomme toimii käytännössä.

Ota yhteyttä

Tykkäsitkö artikkelista?
Peukuta tästä!

Kommentti

Kommentit

Ei kommentteja