Siirry pääsisältöön Siirry päävalikkoon Siirry alatunnisteen valikkoon
Sähköpostimarkkinointi, Markkinoinnin automaatio, Verkkosivut, Tiedottaminen, Mediaseuranta

Lianan ratkaisut auttavat Oulun Energiaa markkinoimaan pohjoista voimaa

Oulun Energia on energiayhtiö, jonka toiminnan alku juontuu aina vuoteen 1889 – kun ensimmäiset sähkövalot Oulun kaupungissa syttyivät. Oulun Energia kehittää rohkeasti uutta sekä energiantuotantoon ja kiertotalouteen että lämmön- ja sähkönjakeluun ja älyliikenteeseen. Yhtiössä edetään kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuoteen 2035 mennessä. Oulun Energialla työskentelee 300 energia-alan ammattilaista ja lisäksi se työllistää satoja alihankkijoita koko Pohjois-Suomen alueella. 

Oulun Energian yhteistyö Lianan  kanssa on kasvanut sähköpostimarkkinoinnin työkalun käytöstä kattamaan suuren osan yrityksen markkinointitarpeista. Lianan valintaan kumppaniksi vaikutti palveluntarjoajan paikallisuus ja sen myötä luottamus kotimaiseen toimijaan. Oulun Energialla koettiin, että yhteydenpito on sujuvaa ja hedelmällistä kahden oululaisen firman välillä.

Lianan työkalut ovat olleet kehittyneen digimarkkinointimme perusta. Esimerkiksi uutiskirjeiden kautta on tullut konkreettisia tarjouspyyntöjä.
Anniina Mäki-Petäys
Markkinointisuunnittelija


Lianan markkinointi- ja viestintätyökalujen käyttöönotto on tehostanut ja monipuolistanut Oulun Energian markkinointia. Energiayhtiön käytössä ovat LianaMailer uutiskirjeiden lähetykseen ja sähköpostimarkkinointia loistavasti tukeva LianaAutomation, jonka automaatiopolut tuottavat liidejä liiketoiminnoille. Tiedotteet lähtevät Lianan ePressi-ratkaisulla ja LianaMonitor taas auttaa Oulun Energiaa heidän toimialansa median seurannassa. Lisäksi Oulun Energia on rakentanut kampanjasivuston Lianan sisällönhallintatyökalun avulla.


Uutiskirjeiden lähetysten määrä on kasvanut toimivan ja helppokäyttöisen työkalun ansiosta. Automaatioketjujen avulla potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen on helpottunut ja liidituotanto on lähtenyt hyvin käyntiin.

Oulun Energian markkinointitiimi kokee saaneensa työkalut täysipainoisesti käyttöönsä, koska yhteydenpito oman yhteyshenkilön kanssa on ollut välitöntä. Lianan yhteyshenkilö on aina ollut proaktiivinen, mikä on helpottanut markkinointitiimin työtä ja edesauttanut työkalujen kokonaisvaltaista ja tehokasta käyttöä.

Jaa

Haluatko saavuttaa samanlaisia tuloksia?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja pyydä ilmainen demo Lianan palveluista.

Ota yhteyttä