Luotettava kotimainen kumppani sijoittajaviestintään

Tiedota pörssiin ja medialle, seuraa ja analysoi näkyvyyttäsi sekä vie vuosikertomuksesi verkkoon.

Sijoittajaviestinnän kokonaisuus pörssiyhtiöiden viestintätarpeisiin

Lianan avulla hoidat yrityksesi viestintää nopeasti ja tehokkaasti. Voit lähettää kauttamme pörssi- ja mediatiedotteita, seurata näkyvyyttänne mediassa ja somessa, mitata viestintänne tehokkuutta sekä toteuttaa näyttävät uutishuoneet ja verkkovuosikertomukset. Palvelumme vahvuuksia ovat helppokäyttöisyys, henkilökohtainen tuki ja neuvonta sekä turvallisuus – kaikki palvelumme toimivat aina kotimaisilla palvelimilla.

Luotettavaa pörssitiedottamista

Tiedotejakelupalvelun avulla jaat pörssitiedotteesi luotettavasti kaikkiin vaadittaviin kanaviin tiedonantovaatimusten mukaisesti.

 • Tiedotteet toimitetaan lain ja yleisten käytäntöjen mukaisesti pörssiin, tiedotevarastoon, keskeisille medioille, Kauppalehden verkkosivuille sekä omille verkkosivuillenne.
 • Jakelulistaan voidaan lisätä toivomianne kontakteja kuten esimerkiksi analyytikoita.
 • Tiedotetilauslomakkeen avulla voit tarjota osakkeenomistajille, sijoittajille ja muille sidosryhmillesi mahdollisuuden tilata pörssitiedotteenne suoraan sähköpostiin. 
 • Palvelun avulla julkaiset myös pörssitiedotteiden kieliversiot yhdellä kertaa.

Suomen johtava tiedotejakelupalvelu

Lianan tiedotejakelupalvelun kautta lähetetään yli 25 000 tiedotetta vuodessa. 

 • Lianan tiedotejakelupalvelusta löytyy Suomen laajin mediakanta, joka pysyy ajankohtaisena päivittäisellä informaatikkotyöllä.
 • Palvelun kautta julkaistut lehdistötiedotteet jaetaan toimittajille ja toimituksiin sähköpostitse. Tämän lisäksi tiedotteet julkaistaan Kauppalehti.fi:n lehdistötiedoteosiossa sekä Lianan tiedotejakeluportaalissa, jossa on kuukausittain lähes 150 000 lukijaa.
 • Meiltä löytyvät kattavat mediatietokannat myös Pohjoismaihin, Baltian maihin, Keski-Eurooppaan, Lähi-itään, Yhdysvaltoihin sekä Aasiaan.

Lisää näkyvyyttä uutishuoneen avulla

Uutishuoneen avulla esittelet media-aineistoanne monipuolisesti sekä lehdistölle, sijoittajille, osakkeenomistajille että muille sidosryhmille.

 • Verkkosivuille upotettu uutishuone sulautuu täysin sivujenne visuaaliseen ilmeeseen, ja se räätälöidään teidän tarpeidenne mukaiseksi.
 • Uutishuoneessa voit jakaa pörssi- ja lehdistötiedotteiden lisäksi esimerkiksi videoita, kuvia sekä yrityksenne toimintaan liittyviä uutisia ja artikkeleita.
 • Kaikki sisällöt voidaan tuoda uutishuoneeseen automaattisten syötteiden avulla, jolloin sinun ei tarvitse erikseen huolehtia sivun päivittämisestä. 

Tehokasta viestinnän mittaamista

Lianan mediaseurantapalvelun avulla mittaat viestintänne tuloksia ja teet monipuolista julkisuus-, kilpailija- ja toimialaseurantaa.

 • Palvelu poimii verkosta talteen sinua kiinnostavat uutiset, artikkelit ja somekeskustelut ja koostaa seurannan tuloksista visuaalisesti selkeitä analyyseja ja sähköpostiraportteja.
 • Tiedotteiden automaattisen läpimenoseurannan avulla seuraat tarkasti, mitä tiedotteistanne kirjoitetaan ja missä medioissa. 
 • Tekoälyominaisuuksiensa ansiosta mediaseurantapalvelu osaa kertoa löytämiensä uutisten äänensävyn lähes reaaliaikaisesti. Sävyanalyysin avulla voit seurata julkisuuskuvanne kehittymistä ja kohdentaa viestintäänne entistä tarkemmin haluamillenne kohderyhmille. 
Yli 3500 asiakasta   Liana Technologies
Technopolis
Fingrid
Elisa
Sangen

Vie vuosikertomus verkkoon

Verkossa julkaistu vuosikertomus on aina ajasta ja paikasta riippumatta sijoittajien, omistajien ja median saatavilla.

 • Monipuolisen ja skaalautuvan alustan avulla verkkovuosikertomus voidaan toteuttaa juuri halutulla ulkoasulla.
 • Taulukot, PDF-tulostukset sekä muut vuosikertomusten erikoisvaatimukset onnistuvat vaivatta.
 • Mobiiliystävällinen toteutus varmistaa, että kertomus näyttää aina tyylikkäältä selaajan päätelaitteesta riippumatta.

Varaa tapaaminen tai kysy lisätietoja

Ota yhteyttä myyntiin

[email protected]
+358 10 387 7053

Koskeeko asiasi tukipalveluita? Ota yhteyttä tukeen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaanottajan sähköpostiosoite (valinnainen)

Mistä työkalusta tai palvelusta olet kiinnostunut?

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkalut

Digimarkkinoinnin kumppanuuspalvelut