Saavutettava kuntasivusto

Me Lianalla toteutamme kunnallenne saavutettavuusdirektiivin mukaisen uuden verkkosivuston ripeästi, GDPR-vaatimuksia unohtamatta.

Uudista sivustosi saavutettavaksi

Kaikkien Suomen kuntien ja kaupunkien tulee uudistaa verkkosivustonsa saavutettaviksi 23.9.2020 mennessä. Sivustojen tulee täyttää WCAG-standardin AA-taso.

Saavutettavuusdirektiivin myötä kaupunkien ja kuntien sivustojen täytyy olla teknisesti ja kognitiivisesti saavutettavia siten, että sivusto toimii myös apuvälineillä ja -ohjelmistoilla.

Verkkosivuston saavutettavaksi päivittäminen onnistuu vaivattomasti Lianan kanssa. Huolehdimme, että verkkosivunne ovat saavutettavuusdirektiivin mukaiset sekä suunnittelun että teknisen toteutuksen osalta.

Hymyilevä mies käyttämässä tietokonetta

Saavutettava sivusto nopeasti käyttöön

Lianan Kuntasivusto Helppo -ratkaisulla kunta pystyy vastamaan nopeasti saavutettavuusdirektiivin asettamiin haasteisiin. Verkkosivut uudistetaan ripeästi valmiita sivuteemoja hyödyntäen ja kunnan brändiohjeistuksen värejä, logoja sekä fontteja noudattaen.

Kuntasivusto Helppo:

 • Nopea käyttöönotto valmiiden sivuteemojen ansiosta

 • Sivun saavutettavuus WCAG AA-tasolle

 • Sivusto sisältää tärkeät integraatiot, kuten PTV:n ja Kuntarekryn

 • 450 €/kk (36 kuukauden sopimus) TAI 199 €/kk + 10 800 € kertamaksu (toistaiseksi voimassaoleva sopimus)

Tarpeidesi mukaan räätälöity sivusto

Kunnan tai kaupungin verkkosivut voidaan toteuttaa täysin räätälöidysti. Tällöin Design-tiimimme toteuttaa sivuston ilmeen juuri teidän toiveidenne mukaisesti ja huomioi käyttötarpeet, jotka ovat teille keskeisimpiä.

Räätälöidyssä paketissa on käytettävissä kaikki kunnan tarvitsemat toiminnallisuudet, ja se mahdollistaa myös sivuston laajentamisen muilla lisätoiminnoilla.

Kuntasivusto Räätälöity:

 • Täysin toiveidenne mukaan räätälöity sivusto

 • Sivun saavutettavuus vähintään WCAG AA-tasolle

 • Sivusto sisältää kaikki keskeisimmät integraatiot, mahdollisuus myös lisäintegraatioihin

 • Toteutusaikataulu 12 viikkoa

 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus

 • 249 €/kk + 19 300 € kertamaksu

Kokenut kotimainen kumppani

Me Lianalla olemme toteuttaneet verkkosivustoratkaisuita asiakkaillemme jo vuodesta 2005 alkaen. Vuosien varrella olemme toteuttaneet useita kymmeniä kuntien verkkosivuja, viimeisimpiin kuuluu mm. Kolarin kunnan sivusto.

Asiakkaidemme apuna ovat oma nimetty yhteyshenkilö sekä tukipalvelumme, jonka erityisvahvuuksia on nopea vastausaika ja ystävällinen suomenkielinen palvelu. 

Miksi Liana?

 • Yli 15 vuoden kokemus verkkosivustojen toteuttamisesta

 • Asiakas saa oman nimetyn yhteyshenkilön, jolla vahva kokemus kunta-alalta 

 • Yhteistyötä kanssamme voi laajentaa helposti esim. uutiskirjeisiin, tiedottamiseen tai mediaseurantaan

 

Palveluyksikkö tarjoaa apua sivuston viimeistelyyn

Lianan palveluyksikkö on tehokas apu verkkosivu-uudistuksen viimeistelyyn. Palveluyksikkö tarjoaa lisäpalveluna nykyisen sivuston sisällönsiirtoa uudelle verkkosivustolle. Lisäksi tiimimme voi toteuttaa sivuston alkuvaiheen SEO-optimoinnin, jossa huolehditaan esimerkiksi siitä, että vanhan sivurakenteen tärkeimmät sivut on uudelleenohjattu. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Varaa tapaaminen tai kysy lisätietoja