Suunnittelu

Harjoittelija (PHP / Web-Design) Harjoittelija (PHP / Web-Design), Oulu Oulu

Harjoittelija (PHP / Web-Design)
Harjoittelija (PHP / Web-Design), Oulu
Oulu

Työpaikan tiedot:

Toimenkuva:Harjoittelija (PHP / Web-Design) Harjoittelija (PHP / Web-Design)
Hakuaika:30.11.2015 30.11.2015 asti
Sijoittuminen:Oulu Oulu
Vaatimukset:Web -teknologiat. PHP tai HTML5/CSS3 Web -teknologiat. PHP tai HTML5/CSS3

Koodiviidakko on nähnyt nuoruuden voimavarana. Meillä onkin ollut jo vuosien ajan hyvä suhde paikallisiin oppilaitoksiin. Tarjoamme opintoihin kuuluvaan harjoitteluun harjoittelupaikkoja. Paikkoja on kulloinkin avoinna 1-2 kappaletta. Harjoittelujakson aikana pääset tutustumaan vetreän ja nopeasti kehittyvän ohjelmistoyrityksen toimintaan monenlaisissa toiminnoissa. Loppuasiakkaamme ovat kaikilta toimialoilta, joten työtehtävät vaihtelevat yhtä kirjavasti. Harjoittelujakso kestää tyypillisesti 3-6 kuukautta. Lue lisää Jätä hakemus

Lianacrew kertoo

Meillä Lianalla on mielestäni erityisen hyvä työilmapiiri: kaikki tuntuvat tulevan toimeen keskenään ja haluavat yhdessä tehdä työpaikasta mahdollisimman viihtyisän. Tuotantotiimissä työtehtävät ovat itsenäiset ja vastuulliset, siksi projektitkin tuntuvat omilta ja jopa henkilökohtaisilta. Heti alusta alkaen pääsee kiinni oikeisiin työtehtäviin, mikä on kyllä ehdottomasti paras tapa oppia.
Tomi Taskila Sitebuilder, Koodiviidakko Oy
Lianan myynnissä teemme töitä kovalla asenteella ja aktiivisesti, mutta samalla pilke silmäkulmassa. Myynnissä pääsee työskentelemään erilaisten asiakkaiden ja digiviestinnän projektien parissa. Työtehtävät vaihtelevat siis päivittäin. Jos haluat mukaan Lianan myyntitiimiin, niin ota yhteyttä ja myy omaa osaamistasi. Aktiivisuus palkitaan :)
Lari Suomalainen Global Head of Sales, Liana Technologies