Työilmoitus

Harjoittelija: Myynti / Markkinointi

Jätä hakemus
Harjoittelija: Myynti / Markkinointi

Työpaikan tiedot:

Toimenkuva:
Myynti- / Markkinointiharjoittelija Myynti- / Markkinointiharjoittelija
Hakuaika:
30.11.2015 30.11.2015 asti
Sijoittuminen:
Oulu Oulu
Vaatimukset:
Ymmärrys liike-elämän toiminnasta ja tietotekniikasta. Kiinnostus myyntiin ja markkinointiin. Ymmärrys liike-elämän toiminnasta ja tietotekniikasta. Kiinnostus myyntiin ja markkinointiin.

Harjoittelujakson aikana pääset tutustumaan vetreän ja nopeasti kehittyvän ohjelmistoyrityksen toimintaan monenlaisissa toiminnoissa. Loppuasiakkaamme ovat kaikilta toimialoilta, joten työtehtävät vaihtelevat yhtä kirjavasti. Harjoittelujakso kestää tyypillisesti 3-6 kuukautta.

Tärkein kriteeri harjoittelijoita valitessamme on aito kiinnostus alaa kohtaan, ahkeruus ja halu tehdä töitä ja kehittyä. Tarjoamamme harjoittelupaikka ei ole helpoin mahdollinen, uskomme että haasteellisessa ympäristössä oppiminenkin on nopeinta. Pääsääntöisesti harjoitteluajalta ei makseta palkkaa, mutta tarjoamme kannuksensa ansainneille mahdollisuuden työllistyä yritykseen.

Harjoittelupaikkaa hakiessasi muista kertoa meille:

  • Mitä osaat ja mitä haluaisit oppia?
  • Harjoittelun kesto ja toivomasi ajankohta
  • Mitä suunnittelet harjoittelun jälkeen
  • Lähetä mukaan mahdollisia työnäytteitä tai kerro harrastuksistasi

Lianacrew kertoo

Lianan myynnissä teemme töitä kovalla asenteella ja aktiivisesti, mutta samalla pilke silmäkulmassa. Myynnissä pääsee työskentelemään erilaisten asiakkaiden ja digiviestinnän projektien parissa. Työtehtävät vaihtelevat siis päivittäin. Jos haluat mukaan Lianan myyntitiimiin, niin ota yhteyttä ja myy omaa osaamistasi. Aktiivisuus palkitaan :)
Lari Suomalainen Global Head of Sales, Liana Technologies