Työilmoitus

Account Manager (Helsinki)

Jätä hakemus
Account Manager (Helsinki)

Työpaikan tiedot:

Toimenkuva:
Account Manager Account Manager
Hakuaika:
30.11.2015 30.11.2015 asti
Sijoittuminen:
Helsinki Helsinki
Palkkaus:
Pohja + provisio Pohja + provisio
Vaatimukset:
Oikea asenne! Oikea asenne!

Koodiviidakko on Suomen suurin markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö. Olemme kasvaneet voitokkaasti koko toimintamme ajan ja etsimme tiimiimme uusia ja innokkaita osaajia. Koodiviidakon liiketoiminta jakautuu kahteen tuoteperheeseen, markkinoinnin pilvipalveluihin Marketing Cloudiin ja viestinnän pilvipalveluihin PR Cloudiin. Etsimme nyt molempiin tiimeihimme lisää nälkäisiä yritysmyynnin ammattilaisia (tai sellaiseksi haluavia) vakituiseen työsuhteeseen. Myyntiä teemme sekä suoraan yritysten kanssa että laajan mainos- ja viestintätoimistoista koostuvan kumppaniverkostomme kautta.

Koodiviidakon pilvipalveluilla on tuhansia käyttäjiä, mm. Ikea, Starbucks, Mazda ja useat valtionhallinnon organisaatiot. Meillä on alueellisesti vahva markkina-asema sekä rehellinen, hyvä maine.

Sijoittumispaikkasi on Helsingin toimipisteemme. Tarjoamme käyttöösi huippuammattilaisten tekemät työkalut, joiden avulla voidaan toteuttaa todellista lisäarvoa tuottavia palveluita loppuasiakkaille. Palkkausmallina on pohja + onnistumisiin perustuva provisio, työsuhde-etuna muutakin kuin banaanit.

Parhaaseen tulokseen pääset, jos sinulla on kaupallinen tai tietotekninen tausta. Emme edellytä vuosien työkokemusta, etsimme nälkäisiä ihmisiä kasvamaan kanssamme. Digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin tuntemus katsotaan eduksi, ohjelmointitaitoa et tarvitse.

Hae tiimiimme ja myy meille osaamisesi!

Lianacrew kertoo

Lianan myynnissä teemme töitä kovalla asenteella ja aktiivisesti, mutta samalla pilke silmäkulmassa. Myynnissä pääsee työskentelemään erilaisten asiakkaiden ja digiviestinnän projektien parissa. Työtehtävät vaihtelevat siis päivittäin. Jos haluat mukaan Lianan myyntitiimiin, niin ota yhteyttä ja myy omaa osaamistasi. Aktiivisuus palkitaan :)
Lari Suomalainen Global Head of Sales, Liana Technologies