Case Sexpo

Oma ääni kuuluviin tiedottamalla

Oma ääni kuuluviin tiedottamalla

Sexpo-säätiö on suomalaisten seksuaalista hyvinvointia edistävä organisaatio, jonka toimintaan kuuluu muun muassa seksuaalisuuteen ja ihmissuhteisiin liittyvä neuvonta, terapia sekä konsultointi. Säätiö myös kouluttaa seksuaaliterveyden ammattilaisia, tarjoaa seksuaalisuuteen liittyvää tietoa sekä osallistuu aktiivisesti julkiseen keskusteluun.

Sexpo halusi saada äänensä kuuluviin kaiken informaatiotulvan seasta ja alkoi hyödyntämään ePressi-tiedotepalvelua lehdistötiedotteidensa jakelussa. Katso videolta, mitä mieltä Sexpossa ollaan ePressin käytöstä ja millaisia tuloksia palvelun käyttöönotto on saanut aikaan.  

Katso video

Kiinnostuitko ePressistä?

Kiinnostuitko ePressistä?

Haluatko olla näkyvillä mediassa? Ota meihin yhteyttä ja räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tiedottaminen palvelee kaikenlaisia ja -kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Kun saat näkyvyyttä toimittajien keskuudessa ja mediassa, toimittajat tuntevat yrityksesi alasi asiantuntijana ja aktiivisena viestijänä. ePressin kautta tiedottavat niin julkisen sektorin organisaatiot, monikansalliset yhtiöt kuin pienet startup-yrityksetkin. Ota meihin yhteyttä ja laaditaan yhdessä sinun yrityksellesi sopiva tiedoteratkaisu!

Ota yhteyttä