Case Kreab

Viestintää moniin eri tarpeisiin

Viestintää moniin eri tarpeisiin Lauri Hyppölä Arvostamme sitä, että ePressin alustan käytettävyys on huippuluokkaista, toimittajatietokannat ovat kunnossa ja että palvelun kautta onnistuvat myös kansainväliset tiedotejakelut. Lauri Hyppölä Viestintäkonsultti, Kreab

Kreab on talous- ja sijoittajaviestintään, yritys- ja yhteisöviestintään sekä yhteiskuntasuhteisiin ja edunvalvontaan erikoistunut viestintätoimisto. Yritys tarjoaa räätälöityjä viestinnän ratkaisuja eri alojen yrityksille, yhteisöille sekä julkiselle sektorille.

Tehostaakseen asiakkaidensa viestien läpimenoa ja näkyvyyttä mediassa Kreab otti käyttöön ePressi-tiedotejakelupalvelun. Palvelun avulla yritys on saanut lähes kaikki tiedotteensa läpi mediassa, ja ne on noteerattu Suomen tärkeimmissä talous- ja yleismedioissa.

Kriteereinä varmuus ja tietoturvallisuus

Kriteereinä varmuus ja tietoturvallisuus Antti Korpela Ajankohtainen mediakanta on oleellinen osa viestien läpimenoa. Tämän vuoksi teemme jatkuvasti työtä toimittajalistojemme päivittämisen eteen. Antti Korpela Business Director, PR Solutions, Liana Technologies

Kreabilaisille on erityisen tärkeää, että heidän asiakkaansa saavat tiedotteiden kautta mahdollisimman paljon medianäkyvyyttä. Koska yritys tiedottaa usein vaativistakin aiheista, kuten yrityskaupoista, sen käyttämän tiedotejakelupalvelun on oltava myös varma, tietoturvallinen ja helppokäyttöinen.

Hyvä maine vakuutti

Hyvä maine vakuutti Lauri Hyppölä Valitsimme ePressin, sillä olimme kuulleet palvelusta pelkkää hyvää. Palvelu on vastannut odotuksia ja etenkin käyttöliittymä on kerännyt kiitosta. Kaikki Kreabilla osaavat käyttää ePressiä. Lauri Hyppölä Viestintäkonsultti, Kreab

ePressi vakuutti Kreabin hyvällä maineellaan ja käyttäjäystävällisyydellään. Palvelun kautta tiedottaminen on nopeaa ja vaivatonta, mikä mahdollistaa sen, että palvelun käytön voi opettaa helposti omille työkavereille. ”Kynnys palvelun käyttämiseen on matala”, kerrotaan Kreabilta.

Onnistumiset

Onnistumiset Antti Korpela ePressin analyysitoiminto on siitä kätevä, että voit seurata ketkä toimittajat ovat avanneet tiedotteen ja klikanneet siinä olevia linkkejä. Antti Korpela Business Director, PR Solutions, Liana Technologies

Kreabin tiedotejakelulle asettamat tavoitteet – asiakkaiden näkyvyyden ja viestien läpimenon varmistaminen – saavutettiin ePressin avulla nopeasti. ePressin helppokäyttöisten analyysityökalujen avulla yritys on myös voinut mitata tiedotteidensa vaikuttavuutta entistä tarkemmin ja tehokkaammin. 

ePressin käyttöönoton jälkeen:

  • 99% Kreabin lähettämistä tiedotteista on mennyt läpi mediassa
  • Kreabin asiakkaiden tiedotteet on noteraattu kaikissa tärkeimmissä talous- ja yleismedioissa
  • Yhteydenotot asiakkailta ja sidosryhmiltä ovat lisääntyneet

Kiinnostuitko ePressistä?

Kiinnostuitko ePressistä?

Haluatko olla näkyvillä mediassa? Ota meihin yhteyttä ja räätälöimme yrityksesi tarpeisiin sopivan ratkaisun.

Tiedottaminen palvelee kaikenlaisia ja -kokoisia yrityksiä ja organisaatioita. Kun saat näkyvyyttä toimittajien keskuudessa ja mediassa, toimittajat tuntevat yrityksesi alasi asiantuntijana ja aktiivisena viestijänä. ePressin kautta tiedottavat niin julkisen sektorin organisaatiot, monikansalliset yhtiöt kuin pienet startup-yrityksetkin. Ota meihin yhteyttä ja laaditaan yhdessä sinun yrityksellesi sopiva tiedoteratkaisu!

Ota yhteyttä