Vie ravintolasi verkkoon Lianan avulla

Lianan valmiiden ratkaisujen avulla voit tarjota ravintolasi palveluita asiakkaille verkossa. Tue myyntiäsi verkkokaupalla ja aktivoi asiakkaita maistuvilla ja kohdennetuilla uutiskirjeillä.

Kysy lisää
Ravintola-alan digityökalut käyttöösi helposti ja nopeasti

Viemällä palvelunsa verkkoon ravintolat voivat monipuolistaa palveluaan sekä varmistaa liiketoimintansa jatkumisen erilaisissa poikkeustilanteissa. Lianan ravintola-alan työkalupakin avulla voit keskittyä teknologiamurheiden sijaan myynnin tukemiseen sekä ajantasaiseen tiedottamiseen ja kampanjointiin.

Tarjoamme sinulle luotettavat ja kotimaiset ratkaisut kohdistettavaan sähköpostimarkkinointiin sekä ketterään liiketoiminnan mukauttamiseen verkkokauppa-alustan avulla.

Voit hyödyntää hankinnoissasi Business Finlandin tarjoamaa rahoitusta, joka on tarkoitettu Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, jotka tarvitsevat uusia liiketoimintamalleja koronaviruksen vuoksi. Lue lisää rahoituksesta täältä.

Mies käyttämässä Lianan uutiskirjetyökalua

Aktivoi asiakkaita herkullisilla uutiskirjeillä

Uutiskirjeiden avulla voit tiedottaa asiakkaillesi ravintolasi eduista ja kampanjoista, uusista ruokalistoista, sesongin herkullisimmista annoksista ja muista ajankohtaisista asioista. Voit luoda uutiskirjetyökalullamme erilaisia postituslistoja esimerkiksi eri ruokavalioiden perusteella. Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisulla voit myös massalähettää tekstiviestejä suurille joukoille kerralla.

  • Alkaen 59 €/kk

  • Pro- ja Business-paketit sekä SMS-viestit ilman aloituskuluja – säästö jopa 1000 euroa

  • Saat palvelumme ja sinulle räätälöidyn viestipohjan käyttöösi kahdessa työpäivässä

Verkkokauppa pystyyn vaikka viikossa

Verkkokauppa monipuolistaa ravintolan asiakaspalvelua: sen kautta voi myydä esimerkiksi kotiinkuljetettavia annoksia tai lahjakortteja ravintolaan. Verkkokauppa auttaa myös varmistamaan liiketoiminnan jatkumisen erilaisissa poikkeustilanteissa. Liana®Cloud Commerce -ratkaisulla luomme sinulle yrityksesi ilmeen, värimaailman ja logojen mukaisesti toteutetun verkkokaupan jopa viikossa. Verkkokauppa-alustamme on helppokäyttöinen eikä vaadi ohjelmointitaitoja.

  • Alkaen 149 €/kk + 1 680 € kertamaksu

  • Saat valmiin verkkokaupan käyttöösi jopa yhdessä viikossa

Tarjoamme verkkokauppa-alustan ja uutiskirjetyökalun käyttöösi yhteishintaan 188 €/kk + 1 680 € kertamaksu.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Minua kiinnostavat seuraavat palvelut
Receiver email