Sivuviidakko™ - Julkaisujärjestelmä monipuoliseen käyttöön

Sivuviidakko™ - Julkaisujärjestelmä monipuoliseen käyttöön

Sivuviidakko™ - Julkaisujärjestelmä monipuoliseen käyttöön Niina Nevamäki Sivuviidakko taipuu erinomaisesti meidän erilaisiin viestintätarpeisiin Niina Nevamäki Tiedottaja, Destia

Sivuviidakon avulla hallinnoidaan ja päivitetään verkkosivujen sisältöä: sen avulla voidaan toteuttaa näppärästi sekä pienet kampanjasivut että suuremmat sivustokokonaisuudet. Ylläpidossa sivuston ulkoasu ja sisältö on erotettu toisistaan, sivuston päivitys on siten käyttäjälle helppoa eikä ulkoasun sotkemista tarvitse pelätä. Sivuviidakon lukuisat laajennusosat ja räätälöitävyys mahdollistavat sen käytön juuri niin järeisiin tai keveisiin kokonaisuuksiin kuin on tarve, halutulla ulkoasulla.

Ota yhteyttä Sivuviidakko.fi

Käyttäjälähtöistä analytiikkaa sisäänrakennetulla hakukoneoptimoinnilla

Sivuviidakossa analytiikka ja hakukoneoptimointi on rakennettu käyttäjän maailmasta ja lähtökohdista käsin.

Automaattisesti generoituvat, selkokieliset url-osoitteet sekä helppokäyttöinen hakukoneoptimointityökalu varmistavat sen, että sivusto löytyy hakukoneista ja näyttää hyvältä hakutuloksissa. Sivuviidakko yhdistelee myös ainutlaatuisella tavalla sivustoon liittyvää analytiikkaa käyttäjän ylläpitonäkymään. Nopealla vilkaisulla on mahdollista nähdä sivuston parhaat ja huonot puolet ja näin ollen kehittää sivustoa päivittäisen rutiini-ylläpidon yhteydessä.

Sivuston mobiiliversio saman ylläpidon kautta

Sivuston mobiiliversio saman ylläpidon kautta

Sivuviidakon avulla toteutetaan näppärästi eri päätelaitteisiin soveltuvat sivustot.

Sivuviidakko soveltuu sekä responsiivisten sivustojen tekoon, että erillisten mobiiliversioiden ylläpitoon. Tärkeää molemmissa tapauksissa on ylläpitonäkymä, joka mahdollistaa sisällön päivityksen kerralla useampiin kanaviin. Sivuviidakossa voit päivittää samalta alustalta yrityksen verkkosivut, mahdollisen erillisenä toteutetun mobiiliversion sekä esimerkiksi yrityksen Facebook-sivut. Mobiiliystävällinen sivustoteknologia on tuotteessamme pitkälle vietyä: nettisivuja selataan yhä useammin mobiilipäätelaitteella, ja Sivuviidakko on tässä kehityksessä tiiviisti mukana.

Kieliversiot ja monikielinen käyttöliittymä

Sivuviidakkoa käytetään tälläkin hetkellä useissa eri maissa ja useilla eri kielillä.

Monikielisyyteen on panostettu paljon sekä sivuston julkipuolen että käyttäjän kielen osalta. Saman sivuston eri kieliversioiden ylläpito on toteutettu käyttäjälle helpolla tavalla: kieliversiot päivitetään 1:1 samalta alustalta, halutessaan tismalleen samoja ulkoasuja ja tiedostopankkia hyödyntäen. Myös käyttäjän kieli on helppo vaihtaa suoraan ylläpitonäkymästä: sivuviidakon käyttö onnistuu siten jouhevasti myös yli maan rajojen. Kaikki Lianan tuotteet on toteutettu pilvipalveluna, niihin pääsee siten käsiksi mistä päin maailmaa tahansa, suoraan selaimen välityksellä.

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Mazda

Mazda

Mazda on japanilainen autonvalmistaja, jonka malleja myydään ympäri maailman. Suomessa Mazdat maahantuo Inchcape Motors Finland.

Taffel

Taffel

Taffel on osa Chips AB:tä, joka on laadukkaista tuotteistaan tunnettu elintarvikeyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu snacksit, pakastetuotteet ja keksit.

Land Rover

Land Rover

Land Rover on brittiläinen automerkki jonka malleja myydään maailmanlaajuisesti. Suomessa Land Roverin maahantuoja on Inchcape Motors Finland.

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot

Kuusamo Hirsitalot on yksi Suomen suurimmista hirsitalo- ja -huvilavalmistajista.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai lue lisää osoitteessa Sivuviidakko.fi!

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä tai lue lisää osoitteessa Sivuviidakko.fi!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai tutustu Sivuviidakkoon tarkemmin tuotesivustolla osoitteessa sivuviidakko.fi.

Kertomalla meille kiinnostuksestasi saat ilmaisen esittelyn Sivuviidakosta ja pääset näkemään, miten järjestelmä toimii käytännön tasolla. Sivuviidakko on monipuolinen ja moderni julkaisujärjestelmä, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla helpon sivuston ylläpidon sekä käyttäjälle tärkeän analytiikan. Monipuoliset laajennusosat takaavat sen, että se taipuu pienistä suuriin sivustokokonaisuuksiin, kulloinkin halutulla ulkoasulla ja toiminnallisuuksilla.

Ota yhteyttä Sivuviidakko.fi