Johto

Liana Technologiesin johto

Samuli Tursas

CEO
Puhelin:+358 40 513 5890
Email:fnzhyv.ghefnf@yvnangrpu.pbz
Skype: samuli.tursas
Twitter:twitter.com/SamuliTursas

Samuli Tursas on yksi Liana Technologiesin perustajista, ja on toiminut yrityksen toimitusjohtajana sen alusta (v. 2005) lähtien. Samulilla on yli 13 vuoden kokemus viestinnän ja markkinoinnin ohjelmistoista. Tekninen tausta yhdistettynä kokemukseen sadoista digimarkkinoinnin projekteista antaa vahvan lähtökohdan markkinoinnin pilvipalvelujen edelläkävijänä toimimiseen.

Lari Suomalainen

Head of Sales,Finland
Puhelin:+358 45 124 5857
Email:ynev.fhbznynvara@yvnangrpu.pbz
Twitter:twitter.com/LariSuomalainen

Lari Suomalainen on toiminut Lianalla useissa erilaisissa myynnin tehtävissä vuodesta 2007 lähtien. Nykyisin Lari toimii Lianan myyntijohtajana vastaten erityisesti myynnin kehittämisestä ja johtamisesta. Lari on esimiestyönsä ohella edelleen itse aktiivisesti mukana monikanavaisen digitaalisen markkinoinnin asiakasprojekteissa.

Jarkko Ranta

Chief Production Officer
Puhelin:+358 40 350 3292
Email:wnexxb.enagn@yvnangrpu.pbz

Jarkko Ranta vastaa Liana Technologiesin projektien resurssien ja aikataulujen hallinnasta, laadunvalvonnasta sekä ohjelmistoprojektien prosessien kehityksestä. Jarkolla on Lianalla pitkä tausta projektinjohdosta ja koordinoinnista sekä myynnistä ja asiakkuuksien hoitamisesta. 

Jarkko Haapalainen

Chief Technology Officer
Puhelin:+358 44 284 4274
Email:wnexxb.unncnynvara@yvnangrpu.pbz

Jarkko Haapalainen on toiminut Liana Technologiesilla yli 12 vuotta yrityksen ensimetreiltä lähtien. Jarkko luotsaa Lianan tuotekehitystä ja -tutkimusta. Hän huolehtii, että työkalumme vastaavat digimarkkinoinnin ja -viestinnän haasteisiin myös tulevaisuudessa. Jarkon vahvan osaamisen taustalla on yli 20 vuoden kokemus ohjelmistoalalta.

Tomi Dahl

CFO
Puhelin:+358 50 59 339 39
Email:gbzv.qnuy@yvnangrpu.pbz

Tomi Dahl työskentelee Liana Technologiesilla talousjohtajana ja taloushallintotiimin vetäjänä. Hänen vastuualueisiinsa kuuluvat Lianan sisäinen ja ulkonen laskenta sekä kassavirran hallinta. Tomilla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä.

Marko Sneck

Director, Customer Support
Puhelin:+358 50 435 3280
Email:znexb.farpx@yvnangrpu.pbz

Marko Sneck on Liana Technologiesin teknisen tukitiimin johtaja ja vastuussa asiakastuen hoitamisesta sekä kehittämisestä. Marko on ohjelmistoalan moniosaaja, joka tuntee Lianan työkalut läpikotaisesti. Lianalla Marko on siirtynyt vuosien saatossa luontevasti ohjelmistosuunnittelusta teknisen tuen puolelle, minkä ansiosta Markolla on laaja kokonaiskuva ja vahva ymmärrys ohjelmistoprosesseista.

Jussi Kuparinen

Business Director, Marketing Automation
Puhelin:+358 44 516 2745
Email:whffv.xhcnevara@yvnangrpu.pbz

Jussi Kuparinen vastaa Liana Technologiesilla markkinoinnin automaatioratkaisuiden ja Marketing Automation -liiketoiminnan kehittämisestä. Jussi on ollut Lianan toiminnassa vuodesta 2011 ja B2B-myynnin parissa yli 10 vuotta. Diplomi-insinöörinä Jussilla on vahvaa teknistä osaamista.

Kaisa Mikkelä

People & Culture Manager
Puhelin:+358 50 482 1441
Email:xnvfn.zvxxryn@yvnangrpu.pbz

Kaisa Mikkelä hoitaa Lianan henkilöstöhallintoa ja vastaa työsuhdeasioista aina rekrytoinneista työntekijäetuihin. Kaisa on taustaltaan diplomi-insinööri ja hänellä on vuosien kokemus teknologia-alalta sekä hr-tehtävistä. Henkilöstöpuolelle Kaisaa vetää erityisesti aito kiinnostus ihmisten hyvinvointiin ja hyvään johtamiseen.

Joona Haapala

Business Director, PR&Media
Puhelin:+358 45 873 1911
Email:wbban.unncnyn@yvnangrpu.pbz

Niko Pääkkönen

Business Director, eCommerce
Puhelin:+358 50 567 7312
Email:avxb.cnnxxbara@yvnangrpu.pbz

Niko Pääkkönen on verkkokauppatiimin vetäjä, joka koordinoi verkkokaupan asiakasprojekteja myynnin, kehityksen, tuotannon ja tuen välillä. Tiiviin tiimiyhteistyön ja asiakasrajapinnassa työskentelyn ansiosta Nikolla on rautainen kyky hallita laajoja kokonaisuuksia ja kommunikoida eri osapuolten välillä.

Riina Manner

Head of Central Europe
Puhelin:+358 40 528 2670
Email:evvan.znaare@yvnangrpu.pbz

Riina Manner vastaa Liana Technologiesin Keski-Euroopan toiminnasta. Riinalla on erityisen luja osaaminen viestinnän alalta, sillä hän on aikaisemmin johtanut Lianan viestintätyökaluja tarjoavan PR Cloudin liiketoimintaa ja tätä ennen toiminut Lianaan (ent. Koodiviidakkoon) 2014 fuusioituneen tiedotuspalveluja tarjoavan JSP Media Oy:n toimitusjohtajana.

Juha-Mikko Ahonen

Hallituksen jäsen
Puhelin:+358 50 302 0618
Email:whun-zvxxb.nubara@yvnangrpu.pbz

Juha-Mikko Ahonen on yksi Liana Technologiesin perustajajäsenistä. Toimittuaan yli kymmenen vuotta kehityspäällikkönä eri yrityksissä, Juha-Mikolla on rautainen osaaminen kehitystyöstä sekä runsaasti kokemusta käytännön ohjelmointityöstä.

Timo Aukia

Hallituksen jäsen

Timo on Lianan pääomistajan Ilkka-Yhtymä Oyj:n hallituksen puheenjohtaja, nykyinen puheenjohtajan toimikausi päättyy 2020. Timo on useiden yritysten ja yhteisöjen kokenut hallitusjäsen ja lisäksi hän on Timo Aukia Oy:n ja Jaakko Aukia Oy:n toimitusjohtaja. Koulutukseltaan Timo on kauppatieteiden maisteri.

Ari Monni

Hallituksen jäsen

Ari on toiminut Liana Technologiesin pääomistajan Ilkka-Yhtymä Oyj:n kirjapainonjohtajana, kehityspäällikkönä, tietohallintojohtajana ja kehitysjohtajana noin 35 vuoden ajan. Hänellä on laaja tuntemus graafisesta teollisuudesta, kustantamisesta ja markkinoinnista. Lisäksi hänellä on kokemusta toimialan järjestöissä toimimisesta sekä hallituksen ja hallintoneuvoston jäsenen tehtävistä eri yrityksissä. Hän toimii myös Ilkka-Yhtymä Oyj:n tietosuojavastaavana.

Petri Niemi

Hallituksen jäsen

Petrillä on Lianan hallituksen jäsenyyden lisäksi runsaasti kokemusta hallitustyöskentelystä. Hän on toiminut hallituksen puheenjohtajana mm. Vincit Oyj:ssä, Next Games Oyj:ssä and LeadDesk Oyj:ssä.

Olli Pirhonen

Hallituksen jäsen

Olli on Lianan pääomistajan Ilkka-Yhtymä Oyj:n toimitusjohtaja. Liana Technologies Oy:n hallituksen lisäksi hän toimii mm. I-Print Oy:n, somessa.com Oy Ab:n, Myynninmaailma Oy:n, Arena Partners Oy:n, Alma Mediapartners Oy:n ja Lännen Media Oy:n hallituksissa. Olli on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri.