Uutishuone nostaa viestintäsi uudelle tasolle

Omalle verkkosivulle upotettu uutishuone palvelee sekä toimittajia, asiakkaita että muita sidosryhmiä - sen avulla lehdistömateriaalit, sosiaalisen median julkaisut ja muut sisällöt kootaan selkeäksi ja visuaalisesti näyttäväksi kokonaisuudeksi.

/media/landing-pages/press-rooms/haaga-helia-uutishuone.png

Uutishuoneen hyödyt

  • Uutishuoneessa tuoreimmat uutissisältösi ovat kätevästi esillä yhdellä ja samalla sivulla. Voit julkaista siellä tiedotteiden lisäksi myös kuvia, videoita, blogitekstejä, tai vaikkapa mediaseurannan osumia.
  • Sisällöt tuodaan eri kanavista uutishuoneeseen automaattisesti ilman Leikkaa ja liitä -toimintoja. Näin sinulta säästyy aikaa ja vaivaa.
  • Uutishuoneen ulkoasu räätälöidään organisaatiosi visuaalisen ilmeen mukaiseksi, jolloin verkkosivuilla vierailevalle uutishuoneeseen siirtyminen on sujuvaa ja luontevaa.
  • Mobiiliresponsiivisuuden ansiosta uutishuone näyttää hyvältä kaikissa päätelaitteissa. 

Kysy lisää

/media/landing-pages/press-rooms/metropolia-uutishuone.png

Uutishuoneen käyttömahdollisuuksia

  • Esittele ja arkistoi lehdistömateriaalia: Liana Technologiesin ePressi-tiedotejakelupalvelun kautta julkaistut tiedotteet ja niiden sisältämät kuvat siirtyvät automaattisesti uutishuoneeseen.
  • Koosta uutishuoneeseen kattava kuva- ja logopankki, josta toimittajat ja sidosryhmät pääsevät lataamaan tarvitsemiaan tiedostoja. 
  • Tarjoa mediaseurannan osumia automaattisina syötteinä, jolloin uutishuoneen kävijät pääsevät seuraamaan reaaliaikaisesti, mitä teistä kirjoitetaan mediassa.
  • Kerää potentiaalisten asiakkaiden yhteystietoja tarjoamalla heille mahdollisuus tilata tiedotteitanne ja uutiskirjeitänne.
  • Kerro toimittajille ja sidosryhmille, miten he voivat olla teihin yhteydessä: ketkä ovat yhteyshenkilönne ja miten heidät tavoittaa.

Kysy lisää

Tutustu Lianan toteuttamiin uutishuoneisiin:

Minna Wikström

Uutishuone toimii meillä verkkosivujemme aloitussivuna. Esittelemme siinä uutisia, tapahtumia ja toimialojemme tiedotteita. Erityisesti tapahtumista kysytään paljon, ja nyt ne ovat helposti löydettävissä heti etusivulla. Uutishuoneestamme tuli juuri sellainen kuin halusimme. Se on hienosti toteutettu, ja olemme saaneet siitä erittäin hyvää palautetta.

Minna Wikström Viestintäpäällikkö, Tuote- ja palvelukaupan yhdistys ETU

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Rudus

Rudus

Rudus Oy on yhtiö, joka käsittelee kiviainesta rakentamisen tarpeisiin. Liiketoimintaa on sekä kotimaassa että Baltiassa ja Venäjällä.

Haaga-Helia

Haaga-Helia

Haaga-Helia on ammattikorkeakoulu pääkaupunkiseudulla. Koulutusaloja ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus.

Museovirasto

Museovirasto

Museovirasto on aineellisen kulttuuriperinnön ja kulttuuriympäristön asiantuntija, palvelujen tuottaja, toimialansa kehittäjä ja viranomainen.

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on ykstyisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto.