Sijoittajaviestinnän kokonaisuus pörssiyhtiöiden viestintätarpeisiin 

Lianan avulla hoidat yrityksesi viestintää nopeasti ja tehokkaasti. Voit lähettää kauttamme pörssi- ja mediatiedotteita, seurata näkyvyyttänne mediassa ja somessa, mitata viestintänne tehokkuutta sekä toteuttaa näyttävät uutishuoneet ja verkkovuosikertomukset. Palvelumme vahvuuksia ovat helppokäyttöisyys, henkilökohtainen tuki ja neuvonta sekä turvallisuus – kaikki palvelumme toimivat aina kotimaisilla palvelimilla.

/media/landing-pages/epressi/lehdisto-cc-88tiedotteen-analytiikka_600x600.jpg

Luotettavaa pörssitiedottamista

ePressi-tiedotejakelupalvelun avulla jakelet pörssitiedotteesi luotettavasti kaikkiin vaadittaviin kanaviin tiedonantovaatimusten mukaisesti.

 • Tiedotteet toimitetaan lain ja yleisten käytäntöjen mukaisesti pörssiin, tiedotevarastoon, keskeisille medioille, Kauppalehden verkkosivuille sekä omille verkkosivuillenne.
 • Jakelulistaan voidaan lisätä toivomianne kontakteja kuten esimerkiksi analyytikoita.
 • Tiedotetilauslomakkeen avulla voit tarjota osakkeenomistajille, sijoittajille ja muille sidosryhmillesi mahdollisuuden tilata pörssitiedotteenne suoraan sähköpostiin. 
 • Palvelun avulla julkaiset myös pörssitiedotteiden kieliversiot yhdellä kertaa.
/media/landing-pages/epressi/epressi-esimerkki-lehdisto-cc-88tiedotteista.png

Suomen johtava tiedotejakelupalvelu

ePressi on kotimaan johtavin tiedotejakelupalvelu, jonka kautta lähetetään yli 25 000 tiedotetta vuodessa. 

 • ePressistä löytyy Suomen laajin mediakanta, joka pysyy ajankohtaisena päivittäisellä informaatikkotyöllä.
 • Palvelun kautta julkaistut lehdistötiedotteet jaetaan toimittajille ja toimituksiin sähköpostitse. Tämän lisäksi tiedotteet julkaistaan Kauppalehti.fi:n lehdistötiedoteosiossa sekä ePressi.com-portaalissa, jossa on kuukausittain lähes 150 000 lukijaa.
 • Meiltä löytyvät kattavat mediakannat myös Pohjoismaihin, Baltian maihin, Keski-Eurooppaan, Lähi-itään, Yhdysvaltoihin sekä Aasiaan.
/media/referenssikuvat/pr-cloud/fine-uutishuone.jpg

Lisää näkyvyyttä uutishuoneen avulla

Uutishuoneen avulla esittelet media-aineistoanne monipuolisesti sekä lehdistölle, sijoittajille, osakkeenomistajille että muille sidosryhmille.

 • Verkkosivuille upotettu uutishuone sulautuu täysin sivujenne visuaaliseen ilmeeseen, ja se räätälöidään teidän tarpeidenne mukaiseksi.
 • Uutishuoneessa voit jakaa pörssi- ja lehdistötiedotteiden lisäksi esimerkiksi videoita, kuvia sekä yrityksenne toimintaan liittyviä uutisia ja artikkeleita.
 • Kaikki sisällöt voidaan tuoda uutishuoneeseen automaattisten syötteiden avulla, jolloin sinun ei tarvitse erikseen huolehtia sivun päivittämisestä. 
/media/landing-pages/viidakkomonitor/mediaseuranta_viidakkomonitor_600x600.jpg

Tehokasta viestinnän mittaamista

LianaMonitor-mediaseurantapalvelun avulla mittaat viestintänne tuloksia ja teet monipuolista julkisuus-, kilpailija- ja toimialaseurantaa.

 • Palvelu poimii verkosta talteen sinua kiinnostavat uutiset, artikkelit ja somekeskustelut ja koostaa seurannan tuloksista visuaalisesti selkeitä analyyseja ja sähköpostiraportteja.
 • Tiedotteiden automaattisen läpimenoseurannan avulla seuraat tarkasti, mitä tiedotteistanne kirjoitetaan ja missä medioissa. 
 • Tekoälyominaisuuksiensa ansiosta LianaMonitor osaa kertoa löytämiensä uutisten äänensävyn lähes reaaliaikaisesti. Sävyanalyysin avulla voit seurata julkisuuskuvanne kehittymistä ja kohdentaa viestintäänne entistä tarkemmin haluamillenne kohderyhmille. 

Toteuttamiamme verkkovuosikertomuksia:

/media/referenssikuvat/verkkovuosikertomukset/fingrid_verkkovuoskari_2018_600x600.png

Vie vuosikertomus verkkoon

Verkossa julkaistu vuosikertomus on aina ajasta ja paikasta riippumatta sijoittajien, omistajien ja median saatavilla.

 • Monipuolisen ja skaalautuvan alustan avulla verkkovuosikertomus voidaan toteuttaa juuri halutulla ulkoasulla.
 • Taulukot, PDF-tulostukset sekä muut vuosikertomusten erikoisvaatimukset onnistuvat vaivatta.
 • Mobiiliystävällinen toteutus varmistaa, että kertomus näyttää aina tyylikkäältä selaajan päätelaitteesta riippumatta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Lianan työkaluja käyttää yli 3500 organisaatiota

Samsung

Samsung

Samsung Group on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, joka tunnetaan erityisesti kodinelektroniikan valmistajana.

Ikea

Ikea

Ikea on maailmanlaajuinen huonekalumyymäläketju.

Elisa

Elisa

Elisa on tietoliikenne- ja ICT-palveluyritys, joka tuottaa elämyksiä suomalaisten elämään ja tuottavuutta liiketoimintaan online- ja ICT-palveluilla.

Technopolis

Technopolis

Technopolis on työympäristöjen asiantuntija, joka tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja sekä niihin liittyviä palveluja kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.