Luotettava kotimainen kumppani kriisiviestintään

Liana Technologies tarjoaa käyttöösi helppokäyttöiset ja nopeasti haltuunotettavat kriisiviestinnän työkalut.

Kriisiviestinnän työkalut käyttöösi helposti ja nopeasti

Kriisiviestintä edellyttää usein ripeitä toimenpiteitä, jolloin käyttöön tarvitaan nopeasti haltuunotettavia sekä luotettavia työkaluja. Lianan kriisiviestinnän työkalupakin avulla voit keskittyä teknologiamurheiden sijaan sisällöntuotantoon ja ajantasaiseen viestintään.

Tarjoamme sinulle ratkaisut tehokkaaseen tiedottamiseen ja mediaseurantaan sekä kohdistettavaan sähköpostiviestintään. Mikäli sinulla on pulaa resursseista, palvelutiimimme auttaa mielellään kriisiviestinnän toimenpiteissä avaimet käteen -periaatteella.

Business Finland tarjoaa rahoitusta Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, jotka tarvitsevat esimerkiksi uusia liiketoimintamalleja koronaviruksen vuoksi. Lue lisää rahoituksesta täältä.

Ennakoi ja reagoi viestintä­palveluidemme avulla

Mediaseuranta ja tiedotejakelu ovat ensiarvoisen tärkeitä kriisiviestinnän työkaluja. Mediaseuranta mahdollistaa kriisien havaitsemisen varhaisessa vaiheessa, helpottaa uutisoinnin ja keskustelun seuraamista kriisin aikana sekä auttaa hahmottamaan keskusteluiden sävyn ja niissä tapahtuneet muutokset kriisin jälkeen. Tiedotejakelun avulla pidät omat kohderyhmät tehokkaasti ajan tasalla kriisin edetessä ja kriisin jälkeen. Liana®Cloud PR & Media -ratkaisullamme tiedotat monikanavaisesti ja kohdistat samalla omat viestit suoraan tärkeimmille median edustajille.

  • Alkaen 395 €/kk

  • Rajaton määrä mediatiedotteita ja mediaseurantojen osumaraportteja läpi organisaation

 

Mies käyttämässä Lianan uutiskirjetyökalua

Tavoita yleisösi kohdistetuilla uutiskirjeillä ja SMS-viesteillä

Uutiskirjeviestinnän avulla reagoit nopeasti yleisön tarpeisiin ja lähetät viestejä kohdennetusti valitsemillesi vastaanottajaryhmille. Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisulla voit myös massalähettää tekstiviestejä suurille joukoille kerralla. Työkalumme skaalautuu helposti organisaation koon ja tarpeiden mukaan.

  • Alkaen 59 €/kk

  • Pro- ja Business-paketit sekä SMS-viestit ilman aloituskuluja – säästö jopa 1000 euroa

  • Saat palvelumme ja sinulle räätälöidyn viestipohjan käyttöösi kahdessa työpäivässä

Tarvitsetko lisäapua kriisiviestintään?

Mikäli sinulla on pulaa ajasta, ylimääräisistä käsipareista tai muista resursseista, Lianan palveluyksikkö auttaa sinua mielellään kriisiviestinnän toteuttamisessa. Palvelutiimimme voi auttaa tiedotteiden ja uutiskirjeiden luomisessa ja lähettämisessä sekä tuottaa käyttöösi tehokkaat media-analyysit, joiden avulla voit tarkastella kriisiviestinnän onnistumista erilaisten mittareiden avulla. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Varaa tapaaminen Lianan asiantuntijan kanssa

Voit varata 45 minuutin kriisiviestinnän online-tapaamisen Lianan asiantuntijan kanssa allaolevasta kalenterista. Valittuasi sinulle sopivan päivän ja ajan voit täyttää lomakkeeseen yhteystietosi sekä mahdollisia lisätietoja tapaamista varten.

Voit laittaa meille viestiä myös yhteydenottolomakkeemme kautta.