Luotettava kotimainen kumppani kriisiviestintään

Liana Technologies tarjoaa käyttöösi helppokäyttöiset ja nopeasti haltuunotettavat kriisiviestinnän työkalut.

Kriisiviestinnän työkalut käyttöösi helposti ja nopeasti

Kriisiviestintä edellyttää usein ripeitä toimenpiteitä, jolloin käyttöön tarvitaan nopeasti haltuunotettavia sekä luotettavia työkaluja. Lianan kriisiviestinnän työkalupakin avulla voit keskittyä teknologiamurheiden sijaan sisällöntuotantoon ja ajantasaiseen viestintään.

Tarjoamme sinulle ratkaisut tehokkaaseen tiedottamiseen ja mediaseurantaan, kohdistettavaan sähköpostiviestintään, verkkosivukampanjointiin sekä liiketoiminnan mukauttamiseen verkkokauppa-alustan avulla. Mikäli sinulla on pulaa resursseista, palvelutiimimme auttaa mielellään kriisiviestinnän toimenpiteissä avaimet käteen -periaatteella.

Business Finland tarjoaa rahoitusta Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, jotka tarvitsevat esimerkiksi uusia liiketoimintamalleja koronaviruksen vuoksi. Lue lisää rahoituksesta täältä.

Ennakoi ja reagoi viestintä­palveluidemme avulla

Mediaseuranta ja tiedotejakelu ovat ensiarvoisen tärkeitä kriisiviestinnän työkaluja. Mediaseuranta mahdollistaa kriisien havaitsemisen varhaisessa vaiheessa, helpottaa uutisoinnin ja keskustelun seuraamista kriisin aikana sekä auttaa hahmottamaan keskusteluiden sävyn ja niissä tapahtuneet muutokset kriisin jälkeen. Tiedotejakelun avulla pidät omat kohderyhmät tehokkaasti ajan tasalla kriisin edetessä ja kriisin jälkeen. Liana®Cloud PR & Media -ratkaisullamme tiedotat monikanavaisesti ja kohdistat samalla omat viestit suoraan tärkeimmille median edustajille.

  • Alkaen 395 €/kk

  • Rajaton määrä mediatiedotteita ja mediaseurantojen osumaraportteja läpi organisaation

 

Mies käyttämässä Lianan uutiskirjetyökalua

Tavoita yleisösi kohdistetuilla uutiskirjeillä ja SMS-viesteillä

Uutiskirjeviestinnän avulla reagoit nopeasti yleisön tarpeisiin ja lähetät viestejä kohdennetusti valitsemillesi vastaanottajaryhmille. Liana®Cloud Email Marketing -ratkaisulla voit myös massalähettää tekstiviestejä suurille joukoille kerralla. Työkalumme skaalautuu helposti organisaation koon ja tarpeiden mukaan.

  • Alkaen 59 €/kk

  • Pro- ja Business-paketit sekä SMS-viestit ilman aloituskuluja – säästö jopa 1000 euroa

  • Saat palvelumme ja sinulle räätälöidyn viestipohjan käyttöösi kahdessa työpäivässä

Levitä tietoa tehokkaasti laskeutumissivulla

Verkkosivuun verrattuna laskeutumissivu on nopea ja helppo tapa julkaista sivu ja levittää tehokkaasti tietoa kampanjasta tai muusta ajankohtaisesta asiasta. Sivun ulkonäköä ja ilmettä voidaan muokata monipuolisesti ja sivulle voidaan lisätä esimerkiksi lomakkeita, kyselyitä tai videoita. Laskeutumissivu on mahdollista julkaista nopealla aikataululla, sillä voimme hyödyntää valmiita sivupohjiamme.

  • Alkaen 39 €/kk + 800 € kertamaksu

  • Saat valmiin laskeutumissivun käyttöösi muutamassa päivässä

Verkkokauppa pystyyn vaikka viikossa

Verkkokauppa voi olla tehokas keino turvata liiketoiminnan jatkuminen erilaisissa kriisitilanteissa. Liana®Cloud Commerce -ratkaisulla luomme sinulle yrityksesi ilmeen, värimaailman ja logojen mukaisesti toteutetun verkkokaupan jopa viikossa. Verkkokauppa-alustamme on helppokäyttöinen eikä vaadi ohjelmointitaitoja. 

  • Alkaen 149 €/kk + 1 680 € kertamaksu

  • Saat valmiin verkkokaupan käyttöösi jopa yhdessä viikossa

Tarvitsetko lisäapua kriisiviestintään?

Mikäli sinulla on pulaa ajasta, ylimääräisistä käsipareista tai muista resursseista, Lianan palveluyksikkö auttaa sinua mielellään kriisiviestinnän toteuttamisessa. Palvelutiimimme voi auttaa tiedotteiden ja uutiskirjeiden luomisessa ja lähettämisessä sekä koota laskeutumissivuston puolestasi avaimet käteen -periaatteella. Tuotamme myös tehokkaat media-analyysit, joiden avulla voi tarkastella kriisiviestinnän onnistumista erilaisten mittareiden avulla. Lisäksi autamme kasvattamaan verkkokaupan ja laskeutumissivusi web-näkyvyyttä hakukoneoptimoinnin sekä maksetun mainonnan avulla. Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Minua kiinnostavat seuraavat palvelut
Receiver email