Innoctus on nyt osa Koodiviidakko Oy:tä

Innoctus on nyt osa Koodiviidakko Oy:tä.

Innoctus Oy:n liiketoiminta on siirtynyt 1.6.2013 alkaen osaksi oululaisen digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistoja tuottavan Koodiviidakko Oy:n toimintaa. Innoctuksen koko henkilökunta on siirtynyt Koodiviidakolle. Koodiviidakolla on entuudestaan 65 työntekijää kolmella eri paikkakunnalla. Yhtiön kotipaikka on Oulu.

Koodiviidakko Oy on vuonna 2005 perustettu digitaalisen viestintään erikoistunut ohjelmistoyritys, joka on avainhenkilöidensä kokonaan omistama. Panostamme vahvasti omaan tuotekehitykseen ja hyvään asiakaspalveluun. Yrityksen pilvipalvelupohjaisia tuotteita ovat Sivuviidakko™ –julkaisujärjestelmä, joka on suunniteltu modernien verkkosivujen tuotantoon ja ylläpitoon sekä Postiviidakko™ –sähköpostimarkkinointityökalu. Kolmas keskeinen tuote on ViidakkoStore™ verkkokauppa-alusta, johon markkinointityökalut on liitetty.

Koodiviidakon tuotteisiin luottaa yli tuhat yritystä ja useat valtionhallinnon organisaatiot sekä yli 20 pörssiyritystä Suomessa. Tällä hetkellä Viidakon tuotteita käytetään 29:ssä eri maassa, useilla eri kielillä.

Ota rohkeasti yhteyttä - asiakkaita palvelee reipas ja avulias Koodiviidakon myyntitiimi sekä entiset Innoctuslaiset teknisessä tuessa.

Omat tuotteemme olivat vanhenemassa ja Koodiviidakon uudenaikaiset välineet tuovat asiakkaillemme hyvän jatkumon digitaaliseen markkinointiin. Markku Toivanen Toimitusjohtaja, Innoctus Oy
Innoctuksen pitkä historia ja osaavat työntekijät tuovat mahtavan lisän Viidakon kasvavaan tiimiin. Kauppa tukee tavoitettamme olla Suomen johtava markkinointiteknologian tarjoaja. Samuli Tursas Toimitusjohtaja, Koodiviidakko Oy

Haluatko keskustella lisää yrityskaupasta tai digiviestinnän tarpeistanne? Ota yhteyttä Koodiviidakon asiantuntijoihin.

Ota yhteyttä

Myynti ja tiedustelut

Sähköposti: myynti(@)viidakko.fi
Puhelin: +358 (0)10 38 77053
(vaihde)

Myynnin yhteystiedot ›

Tukipyynnöt

Sähköposti: tuki(@)innoctus.fi
Puhelin: +358 (0)10 28 16110

Laskutus ja talousasiat

Sähköposti: laskutus(@)viidakko.fi